http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 26, 2009

UFO disclosure julkistaminen 27.11.2009 ?



David Wilcok on kertonut että 27.11.2009 päivänä pitäisi tapahtua tämä ennaltasovittu ufosalailun julkistaminen ja että päivämäärä olisi jo sovittu. Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman on määrä silloin julkistaa ufojen olemassaolo, sekä paljastaa yli 7:n ystävällisiin humanoidirotuihin kuuluvat porukat.

Tämän ufosalailun lopettamisen takana ei ole mikään ryhmä illuminati eliitistä vaan tätä ufosalailun lopettamista on painostettu useasti toiselta taholta (galaktisen liiton edustajilta). He ovat sanoneet suoraan että jos Yhdysvaltojen nykyinen hallitus ei suostu tätä salailua lopettamaan niin he tekevät sen.

Tähän ufosalailun lopettamiseen liittyy myös tulevan maailmanvaluutan käyttöönottaminen joka tapahtuu heti sen jälkeen kun nykyinen maailman talousjärjestelmä on lakkautettu. Se tarkoittaa myös sitä että nykyiset yksityisomisteiset maailmanpankit eivät enää voisi toimia ja verojen maksaminen lakkautetaan samalla. Koska eihän tälläkään hetkellä verorahat virtaa kuin vain näiden illujen hallinnoimien yksityisomisteisten pankkien taskuun.


2012 katastrofielokuva

Mutta selvää on että illuminatin rikollinen eliitti ei tule antautumaan helpolla ja ovat vielä valmiina täyteen taisteluun. Juuri sen vuoksi tämä ufosalailun lopettaminen tulee myös olemaan varsinainen kuolinisku tälle maailman mahtavimmalle roistoeliitille. Voi kuitenkin olla että tämä ufosalailun lopettaminen onnistutaankin tekemään vasta useiden vuosien päästä. Mutta ennustettavasti se tulee tapahtumaan ennen 2012, sillä 21.12.2012 jälkeen nykyinen aikakausi on jo vaihtunut toiseen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita minkäänlaista maailmanloppua vaikka tämä tuhoisa napasiirtymä olisikin jo tapahtunut.


Onkin selvää että illujen tuottamat hollywood tuotannot esim. tämä 2012-elokuva yrittää nyt sitten vielä pelolla tehostaa tämän napasiirtymän tuhoja. Koska mitä enemmän ihmisistä pelkää sitä niin sitä todennäköisemmäksi tämä tulee ja tämä tiedetään täysin illujen puolelta jotka ovat koko ihmiskuntaa pystyneet nimeneomaan hallitsemaan tällä mieleen pohjautuvalla manipuloinnilla.

perjantaina, marraskuuta 20, 2009

Atte Korhola vahvistaa "viestit ovat aitoja".



Helsingin yliopiston ympäristönmuutoksen professorin Atte Korholan mukaan sokkiuutiset ilmastotutkijoiden väitetystä koordinoidusta vääristelystä perustuvat aitoihin sähköposteihin.

Tietokonehakkerit ovat tänään julkistaneet maailman johtaviin ilmastontutkimuksen keskuksiin kuuluvan East Anglian ilmastontutkimusyksikön (CRU) sähköpostijärjestelmästä viemiään viestejä. Niistä käy ilmi että ilmastomuutoksen tutkimusdata on peukaloitu näyttämään siltä että ilmasto lämpenee ja tämä tehdään vain rahankeruutarkoituksessa suurien energiayhtiöiden määräyksestä.

Esim. pelkästään Al Goresta on tullut tämän ilmastomuutoshuijauksen ansiosta miljardööri koska hän on näiden ilmastomuutoksella rikastuvien energiayhtiöiden osakkaana itse.


Al Gore

Nyt ovatkin illujen edustajat varsinaisessa kusessa kun kööpenhaminan ilmastokokoukseen on aikaa enää vajaa 15 vuorokautta. Siihen mennessä valtamediassa yritetään saada vielä vaijetettua tämä uutisankka/skandaali. Muuten ilmastomuutoshuijareiden peli on täysin pelattu. Voi vain miettiä mitähän tälle hakkerille kuuluu nyt... Kenties saa elinkautisen ja odottaa luovutusta seuraavaksi yhdysvaltoihin. Hänhän murtautui tässä tapauksessa yksityisten energiayhtiöiden salaisiin tietoihin. Mutta siinä missä ilmastomuutoshuijaus koskee koko maailman kansaa on näin ollen tiedonvapauslain nojalla jokaisen kansalaisen oikeus tietää mitkä ovat tutkimustulokset. Tämän vuoksihan tällä hetkellä suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos vietiin käräjille asti, koska ei suostunut luovuttamaan pandemrix sikainfluenssarokotteen salaisia asiakirjoja vedoten liikesalaisuuteen.

Kenties jos nämä alkuperäiset pandemrix-rokotteen salaiset asiakirjat pääsisivät julkisuuteen niin kävisi aika todennäköisesti ilmi että pandemrix-rokotteen seassa on myös syöpägeenejä, sekä poliota aiheuttavia geenejä sen skvaleenin ja elohopean lisäksi.

Hakkeri paljasti ilmastohuijauksen



Näyttää siltä että maailmaneliitin ilmastohuijaus on saanut ikävän käänteen kun eräs hakkeri paljasti nyt ilmastohuijauksen. Hakkeroimalla itsensä sisään East Anglian yliopiston ilmastotieteiden laitokselle.

Tietomurron tekijä pääsi käsiksi alan tutkijoiden välisiin sähköpostiviesteihin joissa alan tutkijat pohtivat avoimesti moraalisia ja juridisia ongelmia, joita syntyy heidän tieteellisten havaintojen muokkaamisesta "sopivammaksi" nykyiseen poliittiseen ilmapiiriin, eli siis miten korostaa ilmastonmuutoksen uhkakuvia.

Toki selväähän on että illujen kontrolloima media ei tästä paisuta minkäänlaista skandaalia vaan yrittää tämän tapauksen haudata samantien ja selväähän on että kööpenhaminan joulukuussa pidettävä ilmastokokous toteutuu ja maailmanhallitus julkistetaan aikataulullaan ja ilmastohuijaus jatkuu. Mutta ainoa jarru tälle olemme me maailman kansa joka vielä lähivuosina kehittää sellaisen kansannousun tätä rikollista maailmaneliittiä vastaan että kukaan ei voi enää pysäyttää meitä.

Sitä varten kulisseissa valmistellaankin jo tulevaa uutta maailmantalousjärjestelmää millä ei ole illuminatin rikolliseliitin suunnitelmien kanssa mitään tekemistä. Sillä illuminatin suunnitelmana on perustaa myös uusi maailmanjärjestys ja uusi maailmanvaluutta, sekä tuhota dollari jne. Mutta taas tämän toisen puolen suunnitelmana onkin omalta osalta harhauttaa illuminatin luciferistien aikeet ja suunnitelmat. Miksi tähän muutokseen liittyy myös tämän kansainvälisen ufosalailun lopettaminen.

Syöpävirusta laitettiin jo rokotteisiin 70-luvulla ja levitettiin eteenpäin bioase tarkoituksessa



Kuunteleppas tämä Dr. Maurice Hillemanin mediassa useaan kertaan sensuroitu haastattelu. Missä hän kertoo kuinka hänen toimestaan käytiin afrikasta asti hakemassa tiettyjä apinarotuja ja kuinka siinä samalla sitten sattuttiin löytämään mm. AIDS sekä kehiteltiin syöpää aiheuttavia viruksia mitkä myöhemmin vapautettiin rokotemarkkinoille USA:n lisäksi Venäjälle. Näin illut tappoivat jo 70-luvulla syöpään jo miljoonia amerikkalaisia sekä venäläisiä kertomatta siitä kuitenkaan mediassa ollenkaan. Koska tämänkaltaiset lääketeollisuuden operaatiot olivat huippusalaisia ja ovat edelleenkin vaikka tämä tämänhetken sikainfluenssavirus propaganda alkaa kyllä mennä jo monelta täysin yli.

Lääketeollisuuden mafiahan tunnetusti saa useiden miljoonien rahoitusta jatkuvasti illuminatin korkeimpien rikkaiden sukujen puolelta koska väestönvähennys on kuitenkin illuminatin eliitin pakko toteuttaa. Joten lääketeollisuuden on myös pysyttävä kehityksessä mukana.



Alex Jones on näistä syöpäviruksia sisältävistä rokotteista saarnannut jo vuosikausia omassa ma-su tulevassa radio-ohjelmassaan.

Elämmme jo niitä aikoja jolloin tämänkaltaiset radio-ohjelmat minne ihmiset voivat soittaa pitäisi kyllä olla tässäkin maassa ja tällä viikolla on alkanut http://www.infosota.fi sivuston ylläpitämä Radio Infosota joka torstai klo 19-23. Radio Infosota tarjoaa kuuntelijoilleen haastatteluita, katsauksia maailman tilaan ja ennen kaikkea tietoa, jota et valtamediasta kuule. Radio Infosotana tunnettava radiolähetys tulee suorana jokaisena torstaina tarjoten kuuntelijoille mahdollisuuden osallistua ohjelmaan puhelimella, Skypellä ja sähköpostilla. Radio Infosotaa juontaa Teemu Välimäki (huom. ei ole tämän blogin ylläpitäjä).

CFR:n kokousnauha vuoti julkisuuteen



CFR:n (council on foreign relations) kokousnauha pääsi vuotamaan julkisuuteen. Siitä kuulee miten CFR:n eliitti miettii mitenkä saada rokotetta vastustavat ihmiset ottamaan rokote. Näitä nauhoitteessa puvuka eräs mikrobiologi nimittää "crazy people" eli hulluiksi. Käy myös ilmi että CFR:n eliitti on ollut aika tehoton saamaan tätä rokotevastustajaporukkaa tulemaan rokotettaviksi.

Taustalla myös kuulee kuinka eliitin nokkamiehet nauravat. Se kertoo hieman siitä mitä nämä rokotteella tapettavat ihmismassat merkkaavat tälle rikolliselle eliitille. Eli ei mitään...

Videolla kuultavat henkilöt ovat:

- Arnold Monto, epiodologian professori A (Michiganin yliopisto)

Vakinaiset CFR:n jäsenet:

- Peter Palese, mikrobiologian, lääketieteen, tarttuvien tautien professori (Mount Sinai school of medicine)

- Lone Simonsen, tutkivan lääketieteen professori ja tutkimusjohtaja (Department of Global Health, George Washingtonin University)

- John Cohen (Science Magazine lehden päätoimittaja)


Se mitä monet eivät tiedä vieläkään on se että näihin sikainfluenssarokotteisiin on myös laitettu mukaan myös syöpää ja poliota aiheuttavia viruksia joten näin se toimii kuin aikapommi. Illuminatin rikolliseliitti on myös valmistautumassa jo maailmanhallituksen julkistamiseen koska se tapahtuu jo 6-18 joulukuun välisenä aikana kööpenhaminan ilmastokokouksessa. He voivat näin olleen myös aloittaa pakkorokotukset euroopassa jo 2010 vuoden alussa ja muuttaa euroopan unionin poliisivaltioksi.

Illuminatin maailmanhallitus lähempänä kuin koskaan



Kööpenhaminan ilmastokokous lähestyy ja niin myös uusi maailmanhallitus joka aiotaan julkistaa siellä ja siinä samalla luodaan illuminatin yhdysvaltojen energiayhtiöt omistaville suvuille uusi ilmastoveroon perustuva rahankiskontajärjestelmä millä Rockefellerien imperiumi pääsee rahastamaan ilmastomuutoksella entistäkin enemmän.



Mutta tämä maailmanhallitus ei perustu pelkästään ilmastoveron kiskontaan vaan sen tarkoitus on lopulta yhdistää euroopan union kolmeen muuhun unioniin ja lopulta luoda lopullinen uusi fasistinen maailmanjärjestys. Eli täysi orwelilainen maailmanliittovaltio.




Yhdysvallat menee myös pian tämän maaimanhallituksen julkistamisen jälkeen konkurssiin kun dollarin valuutta romutetaan alle vuodessa minkä jälkeen kanada ja meksiko liitetään yhdysvaltoihin ja perustetaan pohjois-amerikan union. Tähän unionin perustamiseen ei kysytä lupaa USA:n kongressilta tai kansalta.

UFO salailun loppu häämöttää



Eräiden tietojen mukaan Obaman hallitus valmistelisi ufojen olemassaolon julkistamista vielä tämän vuoden puolella tai ainakin näin jos on uskomista David Wilcockin puheisiin. Wilcockin mukaan tämä ufosalailu loppuisi jopa vielä tämän vuoden aikana ja päivämäärät on jo kuulemma sovittu valmiiksi.

Mutta tämä muutos tulee vielä ennen romuttamaan nykyisen talousjärjestelmän täysin ja ihmiset aloittavat sen johdosta massiivisen kansannousun eliittiä vastaan ja kuulemma Michael Mooren tulevalla dokumenttielokuvalla tulee olemaan suuri rooli tässä kapinassa. Tämä kyseinen dokumentti "Capitalism: A Love Story" saa ensi-iltansa suomessa 27.11.2009.
Elokuva avaa monien ihmisten silmät näkemään, miten epäoikeudenmukaisessa järjestelmässä he ovat joutuneet elämään. Wilcock vertaa dokumenttia ”hopealuotiin, joka tappaa Illuminatin”.

Kaaos ei kuitenkaan tule kestämään kauan koska kulissien takana ollaan jo hiottu tulevaa uutta talousjärjestelmää vaikka monet taas näkevät tämän illuminatin tilaisuutena ottaa maailma tällöin lopullisesti hallintaansa. Näin ei kuitenkaan tule käymään koska illuissa on paljon hyviäkin tyyppejä jotka eivät palvo pimeyden voimia (mm. lucifer) vaan haluavat todella auttaa tulevan talousjärjestelmän uudelleen rakentamisessa.

Mutta silti kaikista suurin muutos tulee tapahtumaan tämän ufosalailun johdosta ja se laukaisee suunnattoman valtavan muutoksen. Ihmiset joutuvat massoittain tranformoimaan omaa tietoisuuttaan. Mutta samalla myös on sekin joukko joka pitää maan ulkopuolisia olentoja pimeyttä edustavina demoneina ja tämä tulee aiheuttamaan konflikteja.

Wilcock kuitenkin painottaa että tämän ufosalailun lopetusta ajavan ryhmän johto koostuu maan ulkopuolisista olennoista. Ryhmän maan päälle toimivat ihmisjäsenet toimivat heidän opastuksessaan. orkeammalle kehittyneet olennot ovat toistuvasti kertoneet maailman (todellisille) hallituksille, että salailua ei voi enää jatkaa kauaa. Viimeistään vuonna 2012 taivaalle ankkuroituu valtavia emoaluksia, jolloin totuus valkenee kaikille. Emoalusten ilmestyminen on osa vuoden 2012 ylösnousemusprosessin viimeistelyä, jossa korkeammalle kehittyneillä olennoilla on tärkeä rooli.


Illuminatin aika alkaa käydä vähiin




Aikanaan kun USA:n armeijan pimeän budjetin porukka suoritti Montauk projektia niin he havaitsivat samalla että ajassa oli mahdotonta nähdä enää vuoden 2012 eteenpäin. Huomattiin että jotain tapahtuu täällä 21.12.2012 joka moninkertaistaa massatietoisuuden ja näin ollen siitä lähtien tulevaisuuden ennustaminen ei onnistunut kun muuten ajassa pystyttiin näkemään eteenpäin looking glass laiteen avulla.

Looking Glass -laite oli pieni kuutio, jonka avulla pystyi katsomaan tulevaisuuteen. Laitteen tarkkuus oli luokkaa 80 – 95 prosenttia, koska tulevaisuus ei ole ennalta määrätty aikajana, vaan joukko mahdollisia aikajanoja, jotka koko ajan muuttuvat. Tämä kuutio saatiin vuonna 1947 kun New Mexicon autiomaahan Rosweliin syöksyneen ufoaluksen sisältä kun USA:n armeija sai sen haltuunsa.



Joten tästä johtuen illuminati eliitin suunnitelmissa onkin nyt perustaa uusi maailmanjärjetys jo vuonna 2010 ja kun euroopan unionissa tulee vielä Lissabonin sopimus voimaan 1. joulukuuta 2009 niin olemme nyt todella lähellä uuden maailmanjärjestyksen toteutumista sillä tätä se illuminatin oligarkki-eliitti on alusta asti toivonut. Pystyvänsä toteuttaa lopulta yhden fasistisen maailman liittovaltion missä tämä Lissabonin sopimus tulee olemaan sen alkusoitto. Nimittäin suomen perustuslaki on sen jälkeen poljettu maan tasalle ja suomi on sitten myös osa euroopan unionin uutta gestapoa. Koska tuleva lissabonin sopimuksen mukainen lainsäädäntö mahdollistaa jokaisen euroopan unionin kansalaisen vangitsemisen sekä tuomitsemisen ilman oikeudeudenkäyntiä.



Nyt jo ukrainassa pidätettiin viime kuussa mieshenkilö joka bloggasi internettiin tietoja sikainfluenssarokotteista. Hänet pidätti ukrainan salainen poliisi.

H5N1-virusta ruiskutettiin ilmaan jo kesällä 2009 ilmavoimien kuljetuskoneella useissa maissa





Ukrainalainen An-12 kuljetuskone.


Venäjän sotilastiedustelu kertoi Kremlinissä 12. kesäkuuta 2009 että USA:n armeijan kuljetus kone aiheutti paniikin Intian ja Nigerian ilmatilassa kun ne pakotettiin laskeutumaan loukaten kyseisten maiden ilmatilaa.

Toinen kone joka pakotettiin laskeutumaan alas lensi taas Nigerian ilmatilassa ja se oli ukrainalainen An-12 kuljetuskone.

Tietolähteiden mukaan Kiinan armeijan ilmavoimat ovat varoittaneet sekä Intian että Nigerian sotilastiedustelua siitä että heitä uhattaisiin biologisilla aseilla yhdysvalloista levittämällä H1N1 sikainfluenssavirusta chemtrailin yhteydessä, eli suoraan kuljetuskoneesta suihkuttamalla. Kiinan armeijan viranomaiset ovat myös varoittaneet euroopan maita samasta asiasta.

Intian mumbain lentokentälle laskeutumaan pakotetusta venäläisestä kuljetuskoneesta
löytyi 5 hengen miehistön lisäksi aseita ja ammuksia. Kone oli lähtenyt Diego Garcian saarelta kohti Kandahariin, Afghanistaniin ja lennon oli buukannut USA:n ilmavoimat.

Mutta oudoin juttu tässä on se että Intian sekä Nigerian tiedustelupalvelut löysivät molemmista kuljetuskoneista myös jotain muuta. Sillä kummatkin kantoivat yli 45 000 kg lastia mukanaan joka liittyi chemtrail biologisiin aseisiin, joita ruiskutettiin koneesta suoraan ilmaan. Voikin siis vain arvailla mistä ne useat sikainfluenssatartunnat ukrainassa ovat johtuneet ja tästä näkee myös sen että kukaan ei euroopassakaan ole turvassa illujen aikeilta kun kerta tuosta vaan sormen napsautuksella pystyvät vuokraamaan bioaseruiskutuskäyttöön lastatun armeijan kuljetuskoneen muiden maiden ilmavoimilta kun onhan USA:n ilmavoimilla omiakin kuljetuskoneita.

Juttu löytyy täältä: http://www.fourwinds10.com/siterun_data/environment/humans/chemtrails/news.php?q=1246309936

tiistaina, marraskuuta 17, 2009

Maailmanhallituksen julkistaminen Joulukuussa 2009



Margaret Thatcherin entinen neuvonantaja Lord Christopher Monckton piti äsken 14.11.2009 luennon Bethelin yliopistolla St. Paulissa.

Puheessaan hän varoittaa että tuleva kööpenhaminassa pidettävä ilmastokokous tulisi olemaan päivä historiassa jonka jälkeen myös euroopan unionin maiden perusoikeudet tultaisiin lakkauttamaan. Kun fastistinen uusi maailmanjärjestys tultaisiin julkistamaan.

Koko 181-sivuinen ilmastomuutoshuijaus lakialoite löytyy kaikkien luettavista:

http://wattsupwiththat.files.wordpress.com/2009/10/un-fccc-copenhagen-2009.pdf

Mutta keneltäkään kansalta ei kysytä lupaa demokratian nimissä tämän fasistisen maailmanhallituksen uudistuksen edessä. Tämänlaista fasismia itseasiassa kutsutaan demokratiaksi.

Illuminatin maailmaneliitillä on myös tavoitteena lakkauttaa internetin sanavapaus kokonaan ja tätä yritettiin jo saada aikaan telecoms package EU-lakialoitteella mutta se kaatui tämän vuoden puolella EU:n parlamentissa.

Jos Telecoms-paketin loppuneuvotteluissa saavutettu torjuntavoitto ehti saada piraattien ja muiden tietoyhteiskuntaa ymmärtävien leirissä aikaan hetkellisen tyytyväisyyden tunteen, WikiLeaksiin juuri vuotanut asiakirja meneillään olevista ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) -kauppaneuvotteluista heittääkin sitten lunta tupaan oikein kunnolla.

Kyse on Euroopan komission syyskuun 30. päivälle 2009 päivätystä, EU-jäsenmaiden hallituksille osoitetusta 'varoituskirjeestä' ACTA-sopimuksen Internettiä koskevan osan tulevan sisällön suhteen.

ACTA-neuvotteluja käydään keinotekoisen kireällä aikataululla Yhdysvaltojen johdolla, ja Euroopan komission altavastaajan asemaa neuvotteluissa kuvastaa se, että komissio ei ollut syyskuun lopussa saanut mainitusta Internet-agendasta vielä edes kirjallista luonnosta vaan joutui varoittamaan jäsenmaita amerikkalaisten antaman suullisen selvityksen pohjalta.

Suullisestikin saatu tieto on kylmäävää kuultavaa, eikä ihme, sillä se on puhtaasti amerikkalaisten ammattilobbareiden ehdoilla ja kynillä laadittu unelmapaketti siitä, millainen Internet palvelisi parhaiden maan tekijänoikeusteollisuuden eri haaroja.

Tällaiselta näyttää amerikkalaisten toivelista ACTA-neuvotteluissa:

- Tekijänoikeusrikkomuksissa otetaan kaikissa ACTA-maissa käyttöön amerikkalaistyyppiset rangaistuskorvaukset, jotka eivät perustu aiheutettuun vahinkoon vaan haluttuun pelotevaikutukseen.

- Palveluntarjoajat tehdään vastuullisiksi asiakkaidensa tekijänoikeusrikkomuksista. He vapautuvat vastuusta vain sisällyttämällä asiakassopimuksiinsa tekijänoikeusrikollisuutta aktiivisesti torjuvia ehtoja kuten kolmesta poikki -tyyppisen rangaistusjärjestelmän, johon asiakkaiden on puolestaan suostuttava, jotta he saisivat nettiliittymän. Näin Hollywood, RIAA ja IFPI saavat haluamansa pelotus- ja rangaistuskoneiston ilman, että kansalliset parlamentit tai EU-parlamentti joutuvat tai pääsevät säätämään siitä lailla. Yksityisesti pyöritetystä poliisi- ja rangaistuskoneistosta puuttuvat sopivasti myös kaikki puolueettomaan oikeuskäsittelyyn ja syytetyn oikeusturvaan liittyvät hidasteet.

- Kaikki ACTA-maat ottavat käyttöön DMCA (Digital Millennium Copyright Act) -tyyppisen järjestelmän, jonka avulla tekijänoikeuksien omistajat voivat vaatia palveluntarjoajia poistamaan tekijänoikeuksiaan loukkaavan materiaalin eri sivustoilta ja palveluista. Järjestelmä soveltuu hyvin myös sivustojen sensurointiin perusteettomilla tai kiistanalaisilla vaatimuksilla.


- DRM-suojausten kiertäminen kriminalisoidaan siellä, missä se on vielä sallittua, ja suojausten kiertoa auttavien laitteiden valmistus ja myynti kriminalisoidaan. Laitevalmistajilta ei vaadita minkäänlaista yhteensopivuutta eri DRM-järjestelmien välillä.


- Tullivirkailijoille annetaan valtuudet etsiä tekijänoikeuksia loukkaavaa materiaalia matkustajien mp3-soittimista, kännyköistä ja kannettavista tietokoneista.

ACTA-neuvotteluja on leimannut alusta lähtien täydellinen salakähmäisyys. Neuvottelujen kuudes kierros käytiin Etelä-Korean Soulissa 4-6. marraskuuta, eikä sen kulusta tihkunut lehdistölle, kansalaisjärjestöille eikä edes kansallisille parlamenteille juuri mitään tietoa. Sopimuksen nimi viittaa fyysisten tuoteväärennösten torjumiseen, mutta todellisuudessa tuoteväärennöksiä vastaan on jo nyt toimiva ja tehokas lainsäädäntö. ACTA:ssa on kyse ennen muuta Internetistä ja sen kontrollista.

Pelin henki on ollut sinänsä selvä: amerikkalaiset haluavat ohittaa EU:n, Sveitsin, Kanadan, Japanin, Australian ja muiden neuvottelukumppaneiden demokraattiset elimet ja kansalaisjärjestöt ja pakottaa näihin maihin uutta kovaa tekijänoikeuslainsäädäntöä muodollisesti kauppasopimuksen nimissä. Eurooppalaisen demokratian kannalta on suorastaan irvokasta, että WikiLeaks on neuvottelujen tärkein tietolähde niin Piraattiliiton lukijoille, suomalaisille kansanedustajille kuin Brysselin europarlamentaarikoillekin. Hallitusten viralliset tiedonannot – kuten Ruotsin hallituksen tuore raportti Soulin tapaamisesta – ovat puhdasta liirumlaarumia, joissa ei paljasteta neuvottelujen sisällöstä mitään. Komissio neuvottelee eurooppalaisen tietoyhteiskunnan kohtalonkysymyksistä täysin parlamenttia sekä eurooppalaisia kansalais- ja kuluttajajärjestöjä kuulematta. Neljä Ruotsin elinkeinovaliokunnan jäsentä jäi WikiLeaks-vuodon ansiosta housut kintuissa kiinni suoranaisesta valehtelemisesta heidän julkaistuaan 3. huhtikuuta Newsmillissä kirjoituksen, jossa he väittävät, että ACTA-neuvotteluissa ei ole kysymys lainkaan Internetistä, ja että ACTA:n vaatimukset mahtuvat hyvin Ruotsin olemassaolevaan lainsäädäntöön.



Tämä uskomaton salassapito ei kuitenkaan koske amerikkalaisia ammattilobbareita, joista sadoilla on pääsy ACTA-dokumentteihin maan kauppapoliittisen edustuston (United States Trade Representative, USTR) kautta. Kaikki suuret elokuva- ja levy-yhtiöt sekä maan ohjelmistoteollisuus ovat lobbarikunnassa hyvin edustettuina. Amerikkalaiset kuluttaja- ja kansalaisjärjestöt eivät sen sijaan ole olleet yhtä onnekkaita. EFF (Electronic Frontier Foundation), Public Knowledge ja muut järjestöt ovat presidentti Obamaan (ja jopa vedonneet viedä maan hallituksen oikeuteen jotta ACTA-materiaali saataisiin kansalaisjärjestöjen arvioitavaksi. Obama on kuitenkin tylysti jatkanut edeltäjänsä George W. Bushin salailulinjaa julistamalla neuvottelumateriaalin salaiseksi maan kansalliseen turvallisuuteen vedoten.

Hollywoodin ja RIAA:n lobbarit eivät Obaman mielestä siten selvästikään vaaranna kansallista turvallisuutta, kun taas EFF:n asianajajat tekevät sen.

Jos palveluntarjoajista tehdään ACTA:n kautta vastuullisia asiakkaidensa tekijänoikeusrikkomuksiin – mikä sinänsä olisi EU:n voimassaolevan yhteiskuntadirektiivin astaista – päätöksellä tulee olemaan todella kauaskantoisia seurauksia. Koska nettiasiakas voi tehdä tekijänoikeusrikkomuksia esimerkiksi suojatun VPN-yhteyden lävitse ilman että palveluntarjoajalla olisi mitään mahdollisuutta tietää niistä, saattaisivat palveluntarjoajat korvausvastuulta välttyäkseen joutua kieltämään asiakkailtaan esimerkiksi anonymisointipalvelujen ja erilaisia salauksia käytettävien vertaisverkko-ohjelmien käytön.

Tämä sopisi varmasti erinomaisesti paitsi Hollywoodille ja IFPI:lle myös esimerkiksi Englannin ja Ranskan valvontahaluisille hallituksille, joten komissiolta ei välttämättä kannata odottaa suurtakaan vastarintaa amerikkalaisten agendalle.

Se, että demokratian, sananvapauden ja kulttuurin kannalta niin keskeisestä instituutiosta kuin Internetistä neuvotellaan amerikkalaisten lobbareiden sanelemalla agendalla, on tietenkin katastrofaalinen tilanne kaikille muille paitsi amerikkalaisille itselleen. EU:n komissio joutui kuukausi ennen Soulin kokousta tekemään lievää hätäjarrutusta ilmoittamalla amerikkalaisille, ettei se ehdi mitenkään käsitellä näiden nettiagendaa neljässä viikossa. Kuluneen kuukauden aikana komissio ei kuitenkaan millään tavoin yrittänyt ottaa europarlamenttia tai kansalaisjärjestöjä mukaan neuvotteluprosessiin. Sama on tilanne ollut Atlantin toisella puolella: kansalaiset ja kuluttajat on suljettu tiukasti prosessin ulkopuolelle.

Kyseessä on ilmiselvästi amerikkalaisten johtaman kansainvälisen tekijänoikeusteollisuuden ratkaisutaistelu sen käsistä karkaavan Internetin takaisin haltuun ottamiseksi voimatoimin. Tähän taisteluun panostetaan kaikki teollisuuden poliittinen vaikutusvalta ja lobbausvoima. Vastassa ovat Internetin vapautta vaativat voimat, jotka ovat vahvistumassa mm. poliittisen piraattiliikkeen nousun myötä. Jopa EU:n komissio myöntää tämän asetelman vuotaneessa muistiossaan puhuessaan "sensitiivisistä kysymyksistä, joissa vastakkain ovat sisällöntuottajat ja netin 'vapauden' kannattajat.

"Sana vapaus on muistiossa ympäröity paljonpuhuvasti lainausmerkeillä. 'Vapauden' kannattajiin lukeutuu myös itse europarlamentti, jonka ylivoimainen enemmistö liputti Telecoms-lakipaketin käsittelyssä netinkäyttäjien oikeusturvan ja yksityisyydensuojan puolesta. Se, että komissio antoi lopulta parlamentille periksi nettiyhteyden katkaisua edeltävän oikeuskäsittelyn vaatimuksessa, saattoikin olla pelkkä harhautus, koska komissio kenties laskelmoi voivansa hoitaa kolmesta poikki -järjestelmän Eurooppaan amerikkalaisten mallin mukaisesti palveluntarjoajien asiakassopimuksien kautta.



ACTA-neuvottelujen lähde: Piraattiliitto
http://piraattiliitto.org/uutiset/2009/11/wikileaksiin-vuodettu-muistio-paljastaa-acta-neuvottelujen-torkeydet

Lord Christopher Moncktonin 14.11.2009 pitämä puhe: http://www.youtube.com/watch?v=PMe5dOgbu40

Syy miksi Ukraina on illuminatin väestönvähennyslistalla ensimmäisenä

Project Camelot ryhmällä on salainen ilmiantaja ja hän on kertonut että syy siihen miksi Ukraina on illujen väestönvähennyslistalla ensimmäisenä liittyy Venäjän ja illuminatin huonoihin väleihin. Ukrainahan ei ole edes euroopan unionin jäsen ja illuminati-eliitin edustajat ovat useat kerrat yrittäneet saada Ukrainaa liittymään euroopan unionin jäseneksi mutta tähän sopimukseen ei olla edellenkään päästy.



Ukrainaan ollaan lähetetty lääkeyhtiö baxterin kehittämiä bioaserokotteita jotka ovat nanorokotteita. Nämä ovat erittäin tappavia ja tuhoavat rokotteen saajan mm. keuhkot lopulta tuhoten koko kehon immuunijärjestelmän.

Dr. Bill Deagle antoi uusimman haastattelunsa 15. Marraskuuta 2009 , jossa hän kertoo maailmaneliitin kehittelevän edelleen uusia bioaserokotteita väestön tuhoamiseen.


Dr. Bill Deagle

Lisäksi hän kertoi että sikainfluenssavirus on vasta 2:s asteella ja tulee vielä kasvamaan.

Hän myös kertoo kuinka Kiina ja USA valmistelevat yhdessä tällä hetkellä uutta maailmanjärjestystä ja siitä miksi USA on illuminatin keskus.

Deagle puhuu myös että käynnissä on myös tällähetkellä henkinen sota Dracojen ja Anunnakien välillä (hyvät vs. pahat) ja kuinka se vaikuttaa meidän todellisuuteemme. Minkä avulla taas me voimme muuttaa tämän aikaulottuvuuden todellisuutta ja tulevaisuutta, joka tulee muokkaamaan planeetan globaalia tietoisuutta.


Draco rotua oleva humanoidi

MTV3:n lähetystä sabotoitiin Antti Heikkilän puhuessa sikainfluenssasta



MTV3-kanavan studio55 ohjelmassa esiintyi suuria häiriöitä kun lääkäri/ortopedi Antti Heikkilä oli tässä ohjelmassa vieraana ja aiheena oli "kannattaako sikainfluenssaa pelätä?".

Lähetyksessä olleet häiriöt (ruutu muuttui välillä vihreäksi) näkyvät myös ohjelman nettiversiossa, jonka voi katsoa ilmaiseksi joko Studio55n sivuilta tai MTV3 Katsomosta.

Heikkilä kommentoi itsekin Studio55:n lähetyksessä olleita häiriöitä blogissaan ja kertoo, että MTV3:n studioilla oli muutakin teknistä häiriötä samaan aikaan:

"Kävi kuten aamuisessa blogissani uumoilin. MTV3:n lähetys H1N1 -aiheesta pimeni. Samalla koko talon puhelinverkko meni sekaisin, eikä kulkujärjestelmä toiminut. Kaapelivika sanoivat, mutta iskikö sittenkin ”kiinalainen” virus?"


Tällainen sensuuri ei ole yhtään poikkeuksellista sillä esim. viime-keväänä kun Tapani Koivula suomenufotutkijat ry:stä sekä ufokontaktihenkilö Usko Ahonen olivat YLEX:n radio-ohjelmassa haastateltavina editoitiin haastatteluun jatkuvaa häiriöääntä taustalle siihen taltiointiin mikä tuli myöhemmin YLEX:n internetsivuille.

Myös viime keväänä 15.03.2009
Suomen zeitgeist-liikkeen järjestämän zeitgeist dokumenttielokuvanäytökseen liittyvän radiomainoksen aikana kaatui koko zaitgeist internetsivujen serverit täysin. Joten radio-ohjelmassa mainostettu internetsivuosoite http://www.zeitgeist.fi ei varmastikaan toiminut.




Mutta vaikuttaa selvästi siltä että suomenkin kaikki viranomaiset terveyden ja hyvinvoinnin laitosta myöten ovat nyt suuressa paniikissa jos mediaan pääsee joku kertomaan totuuden sikainfluenssarokotteista ja koko taudin todellisesta kuvasta. Mutta silti tässä maassa löytyy aika vähän heitä joilla on kanttia puhua näistä asioista julkisesti sillä tässä asiassa on vastassa kokonainen rikollinen maailmaneliitti ja heidän tuulimyllyjä vastaan on vaikea kenenkäään yksin taistella. Koska siihen tarvitaan meidän ihmisten suurta yhteistyötä ja oikean tiedon saanti ja sen mahdollistaminen vaihtoehtoisen median kautta nousee silloin arvoon armaamattomaan. Koska ihmiset eivät selvästi enää luota valehteleviin tahoihin kuten mediaan, lääketeollisuuden mafiaan, lääketeollisuutta lobbaaviin viranomaisiin (terveyden ja hyvinvoinnin laitos.) Kun nyt sikainfluenssa-epidemialla pelottelun aikana tämän internetissä esiintyvän vaihtoehtoisen median kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti ja tällaisia tsekkaamisen arvoisia sivuja ovat mm.

http://www.rokotusinfo.fi/


http://sikainfluenssa.biz/ (toistaiseksi suljettuna tuntemattomasta syystä)

http://www.infosota.fi

http://www.11syyskuu.org

http://nwo.11syyskuu.net/

http://mirjaleenaisoaho.blogit.uusisuomi.fi


http://www.anttiheikkila.com


http://radio.olotila.net/cms/heraeaemoe

http://www.prisonplanet.com/

http://www.davidicke.com

http://www.divinecosmos.com

http://www.abovetopsecret.com

http://www.expansions.com

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_stargate.htm#menu

http://www.projectcamelot.org/

maanantaina, marraskuuta 16, 2009

Ukrainan sikainfluenssarokotteissa on mukana nanopartikkeleita



Lääketeollisuuden mafia on selvästi ottanut brutaalimmaksi kohteeksi Ukrainan ja on kokeillut siellä nanopartikkeleilla varustettuja sikainfluenssarokotteita ja ne ovat osoittautuneet bioaseina todella tappaviksi. Kun useiden uhrien keuhkot olivat mustat kuin kivihiili ja mikään muu ei saa tämänkaltaista reaktiota aikaan kuin nanopartikkeleilla varustetut rokotteet.

Tietojen mukaan, kaksi Euroopan lääkeviraston hyväksymää rokotetta sisältää näitä nanopartikkeleita.



Aiemmin täälläkin mainittu mikrobiologi Joseph Moshe joka karkoitettiin lopulta los angelesista kotimaahansa israeliin yritti varoittaa että lääkeyhtiö Baxterin Ukrainassa sijaitsevassa laboratoriossa valmisteltiin sikainfluenssarokotebioasetta.



Hän soitti los angelesilaiseen radio-ohjelmaan ja kertoi tästä. Meni päivä niin los angelesin SWAT-ryhmä oli hänen perässään ja tv-kamerat näyttivät monelta televisiokanavalta livekuvaa ja Moshen kerrottiin olevan itsemurhaterroristi joka on aikeissa räjäyttää valkoinen talo. Lopulta pitkän auton piirityksen jälkeen SWAT-ryhmä pidätti hänet ja karkoitti hänet välittömästi maasta.



YLE peruutti ohjelmapätkän jossa kerrottiin arkoja tietoja sikainfluenssarokotteista



Suomen yleisradio eli YLE näytti jälleen kerran että ei se sensuuri ole tässä maassa minnekään kadonnut. Sillä muutama päivä sitten heidän Päivän Peili ohjelmassa olisi ollut vieraana lääkäri, itsenäisyyspuolueen johtaja Mirjami Isoaho joka on saanut internetissä paljon näkyvyyttä tässä sikainfluenssarokotteista informoinnissa. Hän on myös tämän salaa vanhemmilta-lakiesityksen vastustamisadressin takana.

YLE:n tv-toimittajaa painostettiin YLE:n taholta perumaan koko haastattelu koska yleisradio oli saanut puolestaan kehoituksen/määräyksen että kyseistä haastattelua ei saa päästää televisiosta läpi. Joten sensuuri puhui jälleen.

Iltasanomat on silti julkaissut Isoashon mielipidekirjoituksia ja erityisesti tämä ”Salaa vanhemmilta”-adressi on tuonut tälle koko rokotevastaisuudelle näkyvyyttä.

Isoaho kirjoitti kauppalehden foorumille 14.11.2009 pitkän listan nanorokotteista ja niiden toiminnasta:

Ensinnäkin pahoitteluni tekstin pituudesta, mutta se on verrannollinen asian tärkeyteen. Tämä keskustelupalsta saa kunnian saada sen ensimmäisenä, koska ajattelumaailmani kehittyminen lähti täältä liikkeelle kaksi vuotta sitten tänne tullessani.

Sosiaali- ja terveysministeriön lakiesityksessä, jossa lapset halutaan lääketieteellisiin tutkimuksiin ilman vanhempien lupaa tai että vanhempia edes siitä informoidaan, avautuu todisteena maailma, minne meitä ollaan viemässä. Tänään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin infektiolääkäri Jukka Lumio uskoo, että ensi syksynä on vuorossa uusi H1N1-epidemia, mikä tarkoittaa, että uusi show kuolleisuustilastoista ja kuolemanpelon lietsomisesta alkaa jälleen. Sen lisäksi meillä voi olla ties kuinka monta pandemiauhkaa tulossa.

Nyt jokaiselle suuhun avainkysymys: Mitä lääkärisi tietää nanoteknologiasta?

Voin vastata tämän hetken tilanteesta. Suurin osa ei tiedä mitään, jopa yhtään mitään. Minäkään en tiennyt ennen. Oletteko te kuulleet keskustelua julkisuudessa nanolääketeollisuudesta? Minä en ole. En ole myöskään yleislääkärinä kuullut yhdenkään tahon puhuvan nanolääketeollisuudesta, varsinkaan nanorokotteista, sen nykyhetkestä ja tulevaisuudesta.

Mutta jotta mielenkiintonne (jota tarvitaan) heräisi, lainaan puoluejohtaja T. Soinin tapaa esittää asia:

Missä nanolääketeollisuustutkimus maailmassa siellä GlaxoSmithKline
Missä GlaxoSmithKline siellä rokotteet
Missä rokotteet siellä ihmiset, varsinkin lapset
Missä ihmiset ja lapset siellä lainsäädäntö
Missä lainsäädäntö siellä poliittinen eliitti
Missä poliittinen eliitti siellä GlaxoSmithKline
Missä GlaxoSmithKline siellä miljardien bisnekset
Missä miljardien bisnekset siellä veronmaksajat, jotka laskun maksavat

Hyökkäämällä ainoastaan GlaxoSmithKlinea kohtaan en näkisi metsää puilta. Kaikkien alojen monikansalliset yhtiöt ovat omalla tahollaan samassa veneessä. Mutta keskityn yhteen asiaan kerrallaan, koska GSK hallitsee tällä hetkellä Suomessa.

Mikä on nano?
Nano on kerrainnaisyksikkö. Nanometri on metrin miljardisosa eli 0.000 000 001 metriä ja kaikki maailman nykyinen tuhansien miljarien nanotutkimus ja nanoteollisuus askartelee tämän mittatason aineilla. Nanoluokan hiukkaset, joita voidaan kehittää lukemattomista eri aineista mm. hiilestä, ovat niin pieniä, että ne kulkeutuvat ihmisessä solukalvojen läpi ja osa niistä muuntuu reaktiiviseksi eli ”ärhäköiksi” tuntemattomasta syystä.

Vaikka nanohiukkanen ihmisessä pääseekin solukalvojen läpi, niin siitä huolimatta ne voivat myös kertyä ihmiseen, kuten isoveljensä asbesti, joka on tuhat kertaa suurempi. Toisaalta taas nämä pienet hiukkaset voivat kulkeutua iho-, keuhko-, limakalvosolujen läpi poispäin ihmisestä: jos ne pääsevät sisään, ne pääsevät myös ulos leviten ympäristöömme ja muihin ihmisiin.,

Varhaisin teknologiassa käytettävä luontainen nanohiukkanen on noki, jonka on arveltu aiheuttavan satoja kuolemia Suomessa . Rokotteena noki tuskin olisi yhtään terveellisempi.
(http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/article302271.ece )

En ole tiedettä vastaan muutoin kuin silloin, kun siitä on korruption kautta tehty valtapeliä, nykyisin valtapeliä maailmanherruudesta kansalaisia ja heidän valtioitaan vastaan. Vastaus kysymykseen, kuinka nopeasti tieteen pitäisi kehittyä -”kehityshän” on ollut huimaa – on se, että tieteen kehittymisen vauhti on sopiva, kun sen kehittyminen ei perustu keinottelutalouteen eikä maksimaaliseen voiton tavoitteluun ja on ympäristöstään sekä toisistaan huolehtivien kansalaisten, siis ei korruptiolla valtansa saaneen poliittisen eliitin ja sen säätelemän puoluekurin, aktiivisen lainsäädännön alaista. Muussa tapauksessa kehitys on ihmisyyden ja ympäristön vastaista eli negatiivista.

Maailmanlaajuisten uhkakuvien kehittely on käytännössä monikansalliseen teollisuuden intresseihin luotuja ongelmia. Todellisia ongelmia ei haluta ratkaista, ennen kuin ainoaksi ratkaisuksi on saatu kehitettyä maailman hallitus ja sen toimet, jotka sisältävät heille yksinvaltiuden maailmanvaltaan. Yksilötasolla ihmiselle luodaan yhä uusia ja uusia tarpeita, jotka pitävät yllä alituista tyytymättömyyden tunnetta ja saavat ihmiset haluamaan yhä enemmän ja enemmän.

Lainaan Työterveyslaitoksen artikkelia ”Nanoteknologiat ja nanopartikkelit –hyöty vai uhka terveydelle? : …Tutkimus on kohdistunut etupäässä (nano)teknologian kehittämiseen ja uusien nanopartikkeleiden tuottamiseen ja karakterisoimiseen teollisia sovelluksia varten. Terveys- tai turvallisuusvaikutuksia ei ole juurikaan tutkittu.”
http://www.ttl.fi/Internet/Suomi/Tiedonvalitys/Verkkolehdet/Tyoterveiset/2006-03/8.htm

Lainaan jälleen Työterveyslaitosta: ”Asbestikuidut ovat ohuita, noin 0,05-3 µm paksuisia kuituja ja ne pääsevät keuhkoissa keuhkorakkuloihin asti. Kaikki asbestilajit ovat terveydelle vaarallisia. Asbestipölylle altistuminen aiheuttaa asbestoosia, keuhkosyöpää ja keuhkopussin mesoteliomaa sekä eräitä muita sairauksia ja keuhkomuutoksia. Asbestin aiheuttamilla sairauksilla on pitkä, 10 – 50 vuoden viive altistumisen alkamisesta sairauden ilmenemiseen”. Tämä pohjustukseksi seuraavalle:

Kuten ”missä-siellä” osiosta voitte päätellä GlaxoSmithKline on terästäytynyt rokoteteollisuudessa, siinä missä mm. Baxter, Sanofi-Aventis ja Novartis. Heidän ainoa olemassaolonsa tarkoitus on tuottaa maksimaalista voittoa. Nykyiset ”kilpailutalouden” keinot siihen ovat seuraavat:

1. Nanorokoteteknologia on halpaa ja tehokasta, kallista virusta tarvitaan vähemmän nanokokoisten adjuvanttiliuosten avulla. Ensimmäiset nanorokotemallit ovat olleet valmiit jo parisen vuotta sitten lukuunottamatta laajoja ihmiskokeita. Nanoadjuvantit kuljettavat rokotuksen jälkeen minuuteissa itsensä ja halutun aineksen, esimerkiksi viruksen osan, haluttuun kohteeseen kuten imusolmukkeisiin suurina pitoisuuksina.

http://www.fiercebiotech.com/press-releases/nano-vaccine-hepatitis-b-shows-promise-third-world

http://www.in-pharmatechnologist.com/Materials-Formulation/Nano-needles-make-injections-painless

2. Jotta hyvin kalliit nanohiukkasten sivuvaikutustutkimukset (jotka voisivat vaatia haittavaikutustutkimuksia 10-50 vuotta tai jopa enemmän) voidaan ohittaa, tarvitaan sopivia maailmanlaajuisia muutoksia ja uhkakuvia, jotka meille on järjestänyt World Health Organisation muuttamalla viime toukokuussa pandemian määritelmää; enää ei tarvita pandemiassa huomattavaa kuolleisuutta, eli kausi-influenssakin on nyt myös pandemia. WHO:n ohjeistukset eivät ole VIELÄ maailman laki, mutta lain tapaan noudatettavia.
(http://www.who.int/csr/disease/avian_influenza/phase/en/index.html )

3. Lääkkeitä valmistavat tehtaat pidetään salaisina (liikesalaisuus) ja ne sijaitsevat mahdollisesti köyhissä maissa, joissa ei ole työterveyshuoltoa, eikä lainsäädäntöä siltä osin. TV:ssä voimme nähdä joskus lääketeollisuuden propagandaohjelmia tietämättä mitään silti todellisuudesta. Läpinäkyvä valvonta on mahdottomuus.

4. Tarvitaan kuoleman ja sairauksien pelkojen lietsomista jokaisen maan terveysministeriöiden ja median taholta.

5. Jos ihmiset pääsevät lähemmäksi elämän ydintä eivätkä pelkäisikään niin paljoa kuolemaa ja elämää itseänsä, heillä on käytettävissä järeitä biologisia aseita, jotka jo I maailmansodan jälkeen kiellettiin (tästä aiheesta minulla on hypoteesi, jonka esitän myöhemmin).

Me voisimme verrata tarvittavia lääketieteellisiä nanorokotetutkimuksia siihen, että joukolle ihmisiä annetaan asbestia hengitettäväksi ja sen jälkeen seurataan ihmisen terveydentilaa jopa viisikymmentä vuotta. Tästä vertauksesta voimme päätellä, että todennäköisesti jopa kaikki ihmiskokeet ovat epäeettisiä ja jos niitä pystyisi jollakin tavalla pitämään eettisinä, tutkimukset tulisi kestää kymmeniä vuosia.

Lähes kaikki nanohiukkaset ovat keinotekoisesti tuotettuja ja aiheuttavat ympäristöllemme yhä suuremman ongelmajätekuorman. Keinotekoiset nanohiukkaset eivät katoa, vaan kertyvät yhä laajemmissa mittakaavoissa luonnonkiertokulkuun, jonka seuraukset voimme nähdä ainoastaan pahimmissa painajaisissamme.

Mutta mitä opetti minulle Salaa vanhemmilta lapset lääketieteellisiin tutkimuksiin -lakiesityksen vastustaminen, kun odotin kaikkiin medioihin tehdyn mielipidekirjoitukseni massapostituksen jälkeen median ottavan yhteyttä tai tarttuvan edes äärettömän tärkeään asiaan heti. Vain muutama lehti sen julkaisi ja yksi aiheesta henkilökohtaisesti huolestunut tv-toimittaja otti yhteyttä, mutta perui haastattelun myöhemmin saamiensa ”orderien” vuoksi (vrt. New World Order).

Kului lähes kaksi viikkoa ennenkuin yhtenä päivänä Turun sanomien artikkelin perusteella huomattava määrä medioita julkaisi jutun aiheesta, tällöin STM:öön lähetettävien kansalaislausuntojen lähettämiseen oli jäljellä enää kaksi päivää. Tällöin julkista keskustelua hallitsi median valitsemat tahot, eikä meidän aktiivisten ”nettikansalaisten” mielipiteet ja halu vaikuttaa. Sain sanoa kaksi lausetta YLE:n Päivän peilissä. Kaksi lausetta oli asian kansalaiskeskustelun osuus mediassa.

Miksi ohjelma peruttiin, oli se, että olin aloittanut haastattelua odotellessa ”Salaa vanhemmilta”-adressin avulla netissä tiedon levittämisen Jyrki Kuoppalan ohella hänestä silloin vielä tietämättä ja että Iltasanomat oli yksi mielipidekirjoitukseni julkaisijoista ja he olettivat, että kaikki mediat ottavat nettilevinnäisyyden ja Iltasanomien mielipidekirjoituksen vuoksi yhteyttä, ennen kuin heidän ohjelmansa tulisi ulos tietäen, että ne kaikki muut mediat olivat saaneet saman tiedon yhtä aikaa ko. ohjelman kanssa edellisellä viikolla. Ja siis kukaan ei ottanut yhteyttä. Tämän perusteella minusta tuntuu, että mediakartelli on hyvin hallittu.

Tästä oppineena, levitän tämän tekstin, jolla toivottavasti aito rokote-, yhteiskunta- ja elämänarvokeskustelu lähtevät käyntiin koko maassa,
e n s i n netissä ja siihen tarvitsen teidän, jotka ajattelevat minun olevan aidon totuuden jäljillä, apuanne. Pyydän, älkää ahdistuko kuin korkeintaan hetkellisesti, vaan keskustelkaa ja keskustelkaa toistenne kanssa tukien ja kaikki ne, jotka haluavat vaikuttaa maailman menon kulkuun, tervetuloa mukaan! Facebookissa on ryhmiä valmiina, jossa käsitellään Salaa vanhemmilta -lakiesitystä ja tämä teksti on toivottavasti konkreettinen osa sen tulevaa keskustelua.

Valtava on se ahdistuksen määrä maailmassa tällä hetkellä poliittisen eliittimme median välityksellä kuolemanpelkoa lietsoessa vääristyneillä kuolemansyytilastoilla. Jos kaikki maailmantilastot on luotu samalla periaatteella kuin Suomessa, H1N1 on ollut ystävällinen tauti ainakin toistaiseksi.

Tämän tekstin luojana haluan antaa kaksi sääntöä niille, jotka haluavat vaikuttamaan monikansallisia yhtiöitä vastaan:
1. he esiintyvät aina kaikki sidonnaisuudet esittäen, mutta eivät koskaan mainosta omaa mahdollista puoluettaan (jokaista sidonnaisuutta ei tarvitse joka kerta ilmoittaa, mutta että ne ovat löydettävissä)
2. mikäli tämän tekstin pohjalta syntyisi kansalaisten aito koalitio eli yhteenliittymä, sitoutuisivat sen vetäjinä olevat henkilöt mahdollisissa vaaleissaan olemaan sitoutumattomien listalla (vaikka olisivatkin oman puolueensa listalla) monikansallista valtaa vastaan taistellessa, sitoudun tähän ajatukseen myös itse. Todennäköisesti puolueeni pj. ei ainakaan ensi istumalta tule pitämään ajatuksestani !

Maailma ei mene menojaan, vaan jokainen hetki me valitsemme sen suunnan.

Tämä asia, josta kirjoitan nyt ja josta lääkärikunta ei ole tietoinen nimeksikään, sikisi pienistä, vielä silloin nanolääketeknologiasta tietämättömistä ajatuksen iduista lääkäreiden keskustelupalstalla, jossa jouduin massahyökkäyksen kohteeksi ja jonka jälkeen ainakin pari lääkäriä lähtivät perääni netissä. Tämän tekstin jälkeen minut todennäköisesti yritetään vaientaa yhä ponnekkaammin.

Kiitän muutamaa tahoa suomenkielisessä netissä ajatusten julkituomisesta. Olen lukenut niitä aiemmin, mutta vaikka olen lääkäri, ne menivät ohi. Toivon antavani vielä lisän kokonaiskuvan julkituomiseen. En tiedä, voitteko kuvitella, millaista lääkärin on rikkoa kollegiaalisuuden myytti ja asettua heistä suurinta osaa vastaan sekä saada heidät myös kimppuunsa. Toivottavasti tuo osa pienenisi keskustelun kautta.

Tämän kaiken kirjoitin kuolemaa pelkäämättömänä työkaluna tämän maailman tuhoisaa kehitystä vastaan oman elämänkokemukseni kautta toivoen, että pystyisin tuomaan julki kokonaiskuvaa mahdollisimman laajana. Tämä ei ole tieteellistä tekstiä eikä myöskään pseudotieteellistä, vaan tekstiä aidon kansalaiskeskustelun avaamiseksi ja hyvän elämän löytämiseksi niiden rohkeiden esityön tekijöiden lisäksi.

Lempäälässä 14.11.2009
Mirjaleena Isoaho
äiti, lääkäri, Itsenäisyyspuolueen varapj.



lähde: Kauppalehti.fi keskustelufoorumi

Skeptikkosivusto mustamaalaa totuussivustoja ja samalla lobbaa sikainfluenssarokotetta

Törmäsin internetissä tällaiseen skeptikkosivustoon kuin http://www.skepticsunited.iblogger.org Siellä pisti silmään tällainen artikkeli sikainfluenssasta jossa kehoitetaan ottamaan rokote.



Samalla sitten tämä skeptikkosivu on löytänyt internet sivuja ja blogeja joiden tietoa kehoitetaan välttämään. Tämäkin blogi oli yllättäen päässyt listalle.

sikainfluenssa.biz
rokotusinfo.fi
theflucase.com
swineflu.mercola.com
nwohavaintoja.blogspot.com
thinktwice.com
drcarley.com
infowars.com
stopthevax.com
theshotheardroundtheworld.info

Tämä skeptikkosivu ennenkaikkea kehoittaa ihmisiä ottamaan yhteyttä sikainfluenssa-asioissa vain terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen. Eli tähän varsinaiseen lääkemafian kätyriorganisaatioon joka saa itse sikainfluenssarokotevalmistaja GlaxoSmithKline:lta useiden miljoonien eurojen tukia vuodessa.

Kyseinen skeptikkosaitti ja sen sikainfluenssapropaganda haisee kyllä aika pitkälle asti ja ei ole vaikea päätellä että mikä taho on tällaisen sivuston takana jos se puolustaa THL:llää ankarasti.

Kyseisellä sivulla myös debunkataan salaliittoteorioita, ufoja, suomen paranormaali-blogissa olleita juttuja. Voi vain ihmetellä että miten jollain rivi skeptikolla on aikaa tuollaiseen toistuvaan debunkkaukseen että jaksaa selvittää kaikkien tiettyä informaatiota sisältävien internetsivujen sisällön, tiivistäen niistä lopullisen skeptikkomaisen teilausreferaatin. Ja jos vähänkään käyttää aivoja niin tällaiseen penkomiseen ja debunkkaamiseen menee paljon aikaa ja ei löydy sellaista tyyppiä joka lähtee huvikseen perustamaan blogin internettiin, jossa haluaa jokaikinen päivä yrittää todistaa näiden tiettyä informaatiota sisältävien internetsivujen sisältö vääräksi. Semmoiseen touhuun ei tässä maassa ole maksettuja resursseja kuin suojelupoliisin verkkoterrorismin valvojilla.

Joten määritteles sitten mikä on verkkoterroristi jos nimittäin tuota asiaa lähtee päättelemään ja arvaamaan illujen vastakkaisesta näkökulmasta niin kyllä me totuusinformaation kirjoittelijat olemme niitä kiviä näiden eliittirikollisten saappaissa. Joten ilmankos kaikki tämänkaltaista informaatiota sisältävät internetsivut ovat heille suuri uhka, minkä vuoksi niitä on pakko maksetuilla resursseilla debunkata internetissä asti.

Se on tietenkin selvää että ns. rivi-skeptikoita löytyy yllin kyllin jotka pitävät salaliittoja, sikainfluenssarokote vastaisuutta, ufoja jne. huuhaana ja ne vielä heitä kovasti naurattaa. Mutta ei kukaan heistä käyttäisi 8-11 tuntia päivässä näitä asioita käsittelevien internetsivustojen debunkkaamiseen.



Elämme kylläkin nyt niitä aikoja jolloin totuussaittien kysyntä kasvaa internetissä. Varsinkin tämä sikainfluenssa propaganda on lisännyt näiden vaihtoehtoisen tiedon kysyntää ja ilmankos on median pyörittäjät lääkemafiaa myöten aivan paniikissa ja yrittää epätoivoisesti uhkailla ihmisiä olemaan kuuntelematta rokotevastaista informaatiota. Koska tämä sikainfluenssarokote vastaisuus on suuri uhka heille.



Tulevaisuudessa on kuitenkin suuri vaara että euroopan union päätyy myös lissabonin sopimuksen myötä fasistiseksi liittovaltioksi. Milloin myös joku tällainen viruepidemia voisi johtaa kaikkien EU-jäsenmaiden sisällä poikkeustilaan missä suomessakin tulisi näin voimaan tämä valmiuslaki, joka lakkauttaa kaiken tiedonkulun internettiä ja kännyköitä myöten. Sillä sen jälkeen vain tietyt poliittisesti korkeammat henkilöt saavat säilyttää kommunikointivälineensä. Mutta medialähteet taas luonnollisesti muutettaisiin fasistisemmiksi kuten sotilasdiktatuuriin kuuluukin.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei enää tästä lähtien raportoi sikainfluenssakuolemista

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei enää nyt suostu raportoimaan uusista sikainfluenssakuolemista medialle. Sen takia kaksivuotiaan tytön kuolema perjantaina oli THL:lle rajapyykki, jonka jälkeen laitos ei enää tiedota kuolemantapauksista erikseen.



Varsinaisestihan tässä ei ole kyse kuin rokotekuolemien peittelystä sillä sikainfluenssarokotteen saaneiden kuolemat tulevat lisääntymään tulevalla viikolla ja jos suomen päämedia ei niistä raportoi jää se taas puskaradio-tietotoimiston tehtäväksi jossa tieto taas leviää paljon vaikeammin eteenpäin.

Siitä huolimatta media ei tule jättämään raportoimatta uusia sikainfluenssa kuolintapauksia koska muuten taas taudilla ei voisi enää pelotella suomen kansaa. Mutta terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei aio enää kertoa onko sikainfluenssaan kuolleet saaneet rokotuksen vai eivät ja tästä on myös median edustajia ohjeistettu.

Salaisen maailmaneliitin edustajat toivoisivat että alaikäiset voitaisiin rokottaa ilman vanhempien lupaa ja tätä varten suomenkin eduskuntaan on ollaan tuotu 2.10 lakiesitysluonnos jossa alle 15-vuotiaat lapset saataisiin rokotuksiin ilman vanhempien lupaa kysymättä.

Marras-joulukuun aikana on tarkoitus rokottaa kaikki kouluikäiset lapset. Koululaisille annetaan kotiin vanhemmille vietäväksi rokotustiedote. Samassa yhteydessä vanhemmilta pyydetään kirjallista lupaa lapsen rokottamiseen. Kaikilta alle 16-vuotiaiden vanhemmilta pyydetään lupa lapsen rokottamiseen. Tästä on myös olemassa vasta-adressi internetissä joka kannatta ehdottomasti käydä allekirjoittamassa.

sunnuntaina, marraskuuta 15, 2009

Alex Jonesin END GAME dokumentti löytyy nyt suomennettuna

Tässä vuonna 2007 valmistuneessa Alex Jonesin dokumenttielokuvassa "Endgame: Blueprint for Global Enslavement" paljastetaan miten pieni eliitti on ohjannut maailman menoja nykyhistorian aikana ja miten he ovat yhä tänäpäivänä ovat poliittisen vallan takana, miten he ohjaavat maailmaa ja mitkä ovat heidän suunitelmat ihmiskunnalle.

Siinä myös kerrotaan yksityiskohtaisesti bilderberg-ryhmän toiminnasta sekä yhdysvaltoihin rakennetuista FEMA-vankileireistä. Mutta tässä dokumenttielokuvassa myös kerrotaan illuminatin biologisesta sodankäynnistä bakteeriaseilla joka on parhaillaan käynnissä tarkoituksellisesti luodun sikainfluenssa-epidemian muodossa.

Alex Jones on kuitenkin varsinainen edelläkävijä sillä hän soitti jo 2001 heinäkuussa kaksi kuukautta ennen 9/11 terrori-iskuja valkoiseen taloon ja sanoi että "me tiedämme mitä te suunnittelette... Kun aiotte vielä iskeä suihkukoneella suuriin rakennuksiin ja syyttää siitä Osama Bin Ladenia ja muslimiväestöä". Alex Jones myös kehotti monia yhdysvaltojen kansalaisia tekemään samoin jotta illujen olisi ollut pakko muuttaa suunnitelmiaan 9/11 false-flag terrori-iskun suunnittelussa.

2009 keväällä Alex soitti valkoiseen taloon ja varoitti maailmaneliittiä sikainfluenssa-epidemian luomisesta.

Alex Jonesin "Endgame: Blueprint for Global Enslavement" löytyy youtubesta 14-osassa osassa suomeksi tekstitettynä.


Osa 1




Osa 2


Osa 3


Osa 4


Osa 5


Osa 6


Osa 7


Osa 8


Osa 9


Osa 10


Osa 11


Osa 12


Osa 13


Osa 14

Suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen uskottavuudesta



Suomessahan ainoa virallinen taho joka vastaa sikainfluenssarokotteiden maahantuonnista ja niistä informoinnista on THL, eli terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tiedättekö että se saa monien miljoonien rahoituksen toimintaansa samalta lääkeyhtiöltä miltä on myös tilannut sikainfluenssarokotteet suomeen, eli GlaxoSmithKline.



Kaikki GlaxoSmithKlineltä tilatut pandemrix-sikainfluenssarokotteet ovat testaamattomia ja myös niiden valmistajalla itsellään on syytesuoja. Joten jos joku rokotteen saaja kuolee tai halvaantuu neurologisesti niin hän ei voi nostaa rokotteen valmistajaa oikeuteen.


2009 keväällä kun amerikkalainen rokoteyhtiö baxter lähetti yli 72 kiloa elävillä H5N1-viruksilla varustettuja influenssarokotteita. Niitä oli tarkoitus alkaa rokottamaan kansainvälisen rokotetutkimuksen yhteydessä. Mutta eräs tsekkiläinen BIO TECH yhtiön työntekijä tutki rokotteet ja rokotti ne koe-eläiminä olleisiin fretteihin. Kaikki fretit kuolivat ja näin he päättivät sitten tutkia mitä rokotteessa oli.




No rokotteessa oli yhdistettynä elävää lintuinfluenssa virusta jonka kuolleisuus on 60% mutta ei leviä helposti, hyvin helposti leviävään normaaliin influenssa virukseen.

Ei olisi kyllä yhtään vaikea arvata miten suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitos olisi kommentoinut noita tapporokotteita jos niitä ei olisi tutkittu ollenkaan ennen niiden vaikutuksia. Sieltä oltaisiin tavanomaiseen tapaan sanottu että; "ROKOTE ON TURVALLINEN JA TULKAA NYT VAIN JOKAINEN KYNNELLE KYKENEVÄ YLI 25-VUOTIAS ROKOTETKIMUKSIIN. JOSSA TUTKITAAN UUTTA INFLUENSSAROKOTETTA."

Myöhemmin rokotevalmistja Baxter joutui julkisesti myöntämään lähettäneensä tämän yli 72 kg lastin euroopaan elävillä viruksilla varustettuja rokotusaineita. Mediassa tämän jutun käsittely jätettiin niin kuin myös tämän tapauksen rikostutkinta lakkautettiin. Koska eihän illujen (illuminati) rikollis-eliitti rupea järjestämään itseään nalkkiin sillä he edelleen tietävät olevansa vielä vallassa. Vaikka heidän tämä kuviteltu valta on jatkuvasti murenemassa ja heidän tulevaisuutensa näyttää päivä päivältä entistäkin epätoivoisemmalta. Koska sitä enemmän mitä kollektiivisesta ihmismassasta herää joukkohypnoosista väkeä vahvistaa valon energioita joka taas hävittää tämän planeetan yllä vallitsevaa negatiivisuutta. Sillä positiiviset energiat tai ajatukset ovat satoja kertoja tehokkaampia kuin negatiiviset ja jokainen meistä vaikuttaa siihen omalla tavallamme.




Illut ovat syystäkin aivan tarkoituksella halunneet pitää suuret ihmismassat epätietoisuudessa ja saada heidät tuntemaan olevansa merkityksettömiä ihmisolentoja ja tätä varten erinäiset vahvat ärsykkeet kuten media/tv/mainokset jne. tunkeutuvat tässä jumalattomassa informaatiotulvassa hyvin monen meidän mieleen ja ei sieltä lähde pois helpolla. Ja tämän joukkojen mielenhallinnan (mind control) he osaavat tehdä todella tehokkaasti. Mutta vielä tehostaakseen tätä joukkojen aivojen manipulointia on rakennettu nämä H.A.A.R.P-nimiset "sääntutkimusasemat" joita Norjasta ja Alaskasta löytyy. Todellisuudessa niillä ei ole sään tutkimisen kanssa mitään tekemistä mutta sen muokkaamisessa kylläkin ja ihmisten mielen hallinnan kanssa.




Skeptikothan eivät tietenkään voi millään uskoa että jollain massiivisella viriyksellä jossa on antenneja hehtaarikaupalla voisi hallita ihmisten mieliä. Heti alkuun voi epäilijöille heittää ensimmäisen kysymyksen että mitä pirua USA:n armeijaan kiinnostaa sään tutkiminen koska H.A.A.R.P-laitteen omistaa USA:n armeija ja koko paikka on salainen sotilasalue.


H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Program)

Eräs toinen juttu mikä liittyy H.A.A.R.P "sääntutkimusasemaan" on se että kyseiseen vehkeeseen liittyvää teknologiaa ollaan myös tuotu suomeen kun keravan vesitornin päälle ilmestyi tämännäköinen pallo.


Keravan vesitorni

Kyseinen pallo on yksityisen yrityksen laite jonka väitetään olevan säätutka. Mutta jos kyseessä on samaa teknologiaa kuin mitä H.A.A.R.P-asemassa niin sillä ei ole edelleenkään mitään tekemistä sään kanssa vaan sen tarkoituksena on lähettää voimakkaita sähkömagneettisia pulssi-aaltoja eteenpäin, jolloin ne vaikuttavat ihmisten aivojen toimintaan. Sillä mikä tahansa vahva elektromagneettinen voimakenttä vaikuttaa meidän aivojemme tilaan. Mutta vielä erityisesti se hetki milloin tähän voidaan vaikuttaa kaikista tehoikkaimmin on se tila kun aivot ovat alfa-taajuudella (7-14 sykettä/sek.). Tämän vuoksi myös nämä pimeän puolen voimia edustavat archon rodun humanoidit tulevat usein häiritsemään meidän monen unitilaa suorittamalla siellä vaikka minkälaisia kokeita. Testaamalla psyykettä ja heikentämällä minätilaa jne.

He myös implantoivat usein abduktointinsa kohteen ja tämä operaatio tapahtuu täysin fyysisesti ilman että abduktoitava herää ollenkaan. Mutta tämän implantoinnin takana on vielä USA:n armeija ja heidän omat motiivinsa, sillä heidänkin osastonsa ei ole kuitenkin pelkkä illujen käskynukke.


Huom. Stargate sarjasta tunnetut Asgardit ovat otettu täysin Archoneista. Millä taas scifi-sarjan tuotannon takana olevat illujen rahoittajat ovat päässeet jälleen vääristelemään asioita. Mutta eihän kuitenkaan scifi viihteen tarkoituksena ole koskaan saada sen kohderyhmää pitämään näitä asioita totena ja tutkimaan niitä tarkemmin. Tämän vuoksi hollywoodissa tuotettiin esim. V-sarja jossa reptiliaanihumanoidit tulivat maahan ja orjuuttivat koko planeetan. Se ei ole kaukana totuudesta mistä illut ovat alunperin peräisin. Sillä tämä pimeyttä edustava harmaa humanoidipoppoo ei ole tellukselta päinkään vaan on tänne tullut aikanaan vain yhtä tarkoitusta varten = ihmisten orjuuttamista.

perjantaina, marraskuuta 13, 2009

Aiemmin kuollut 18-vuotias nainen kuoli sikainfluenssarokotteeseen

Aiemmin tämä suomessa päijät-hämeen keskussairaalassa kuollut 18-vuotias nainen kuoli sikainfluenssarokotteeseen. Hänelle oli annettu 2 rokotetta sekä sikainfluenssarokote pamdemrix ja tamiflu-rokote. Jälkimmäinen rokote on kylläkin todistetusti puhdas huijareiden kehittämä valerokote jolla yritettiin ottaa ihmisiltä rahat pois kun Donald Rumsfeld myi aikanaan sen patentin lääkeyhtiö Rochelle joka yritti jo muutama vuosi sitten alkaa tekemään miljardibisnestä tamiflu-rokotteilla. Mutta lintuinfluenssa propagandaa ei kuitenkaan viety sikainfluenssa-propagandan tasolle. Ehkä kyseessä oli vain ihmismassojen valmistelu tulevaan sikainfluenssa propagandaan.





Nyt on käytännössä käynnistynyt illuminati oligarkki-eliitin ihmismassojen tappotalkoot ja alkutahdit päätettiin jo kesällä järjestetyssä bilderberg-ryhmä kokouksessa. Mutta näitä maailmaneliiitin käynnissä olevia massamurha suunnitelmia tuotiin taas esille äsken pidetyssä G20-maiden kokouksessa.



Euroopan union on sitten tarkoitus nyt tämän sikainfluenssarokote bioterrorismin avulla viedä aivan lopullisesti poikkeustilaan ja vuosi 2011 on erityisesti jo sen tähtäimessä. Tämän vuoksi esim. euroopan union tarvitsee oman presidentin. Koska muiden sen jäsenmaiden rajat tullaan poistamaan. Tämä lukee ihan lissabonin sopimuksessa mutta sitähän ei ole paljonkaan näytetty EU-jäsenmaiden kansalaisille. Sen sijaan lissabonin sopimus ratifioitiin suoraan vain irlantia lukuunottamatta.

Lissabonin sopimus tulee siis käytännössä romuttaman kaikkien EU-jäsenmaiden sisäiset perustuslailliset oikeudet. Sekä viemään lopullisesti sanavapauden jokaisen EU-jäsenmaan kansalaisilta. Käytännössä tämä myös tarkoittaa sitä että jokaisessa EU-jäsenvaltiossa tulee myös voimaan ns. valmiuslaki jota jo Matti Vanhanen oli jo muokkaamassa tänä syksynä eduskunnassa.

Mutta illuminatilla on kuitenkin tarkka suunnitelma mitä he aikovat tehdä myös tällä euroopan unionilla. Sillä tällä koko EU-kompleksilla on aivan täysin joku tietty suunnitelma illujen mukaan ja aina tällaisessa 1984 Orwell yhteiskunnassa sota on rauhaa ja EU-jäsenmaat eivät käytännössä tällä hetkellä ole kuin vain USA:n kanssa tässä kuvitteellisessa terrorismin vastaisessa sodassa. Eli YK lähettää edelleen joukkojansa lähi-itään jotta illujen tuottamat ooppiumipellot ja heroiinibisnes pysyisi kannattavana. Mutta NATO-joukot ovat kuitenkin se armeija mitä illuminati oligarkia-eliitti on aina käyttänyt härkisti hyväksi USA:n armeijan lisäksi. Koska tätä sotilaskompleksia voisi luonnehtia Bushin kuvaamalla tavalla paholaisen akseliksi. Mutta vielä on kuitenkin se III-maailmansota aloittamatta missä illujen suuri pimeyden suunnitelma suuresta sodasta jotain suurvaltaa vastaan. Venäjä kyllä valitettavasti on tässä hyvin suuri todennäköisyys olemaan se suurvalta joka vielä jonainpäivänä käy sotaa USA:n, Israelin sekä NATO:n joukkoja vastaan.



Mutta viime vuosina on kuitenkin nähty se että illut ovat voimakkaasti yrittäneet propagandallaan sekä lavastamillaan false-flag terrori-iskuilla yrittäneet saada USA:n armeijan sekä NATO:n joukot suureen sotaan muslimimaita vastaan. Mutta se ei ole vielä näyttänyt heiltä onnistuvan vaikka sätkynukke/syntipukki Obaman naamakuvaa edelleen tuodaan esille mediassa säännöllisin väliajoin.



Tänään 13.11.2009 itseasiassa oli jälleen maininta mediassa että 5 epäiltyä 9/11 terroristia on tarkoitus tuoda oikeuden eteen. Jännää vaan että kyllä on kumman salaisia oikeudenkäyntejä kun ei ole tv-kameran tv-kameraa missään. Eikä kukaan ole näistä terroristi oikeudenkäynneistä nähnyt minkäänlaisia todisteita. Ehkäpä illut tietää sen jo valmiiksi että niiden näyttäminen televisiossa tekisi ne vieläkin naurettavimmiksi.

Mutta CIA:n keinot näiden "epäiltyjen" kuulusteluissa ovat varsin rajut kun pelkästään 9/11 terrori-iskujen "pääsuunnitelijaksi" epäiltyä Khalid Sheikh Muhammedia vesikidutettiin kuulusteluissa 183 kertaa.



Karmeampaa on kuitenkin se vielä että nämä USA:ssa sijaitsevat vankileirit ja niiden toimintatavat tulevat olemaan lähes identtiset Guantanamo-Bayn kanssa. Vangittujen yhdysvaltojen kansalaisten haalarinväristä ei vielä ole tietoa mutta keskitysleirejä ne FEMA-campit on joka tapauksessa. FEMA-leirejä ei olla vielä avattu ja niitä ei olla edes käytetty vielä missään esim. ympäristökatastrofin yhteydessä. Kun monet näiden keskitysleirien epäilijät väittävät aina vastineeksi että ne olisi perustettu vain kansalaisten turvaamiseen esim. jonkun suurmyrskytuhon aikana.

New Orleansissa poikkeustilaa kokeiltiin jo armeijan toimesta hurrikaani Katriinan aikana.


Kuvassa FEMA-keskitysleiri

Rokotteen saaneiden uhriluku alkaa kasvaa



Suomessa viime viikkoina rokotettujen uhriluvut alkavat nyt näkyä jo mediassa. sikainfluenssarokote tappaa tehokkaasti mutta hitaasti. Mutta heillä joilla on erityisesti huono vastustuskyky vie virus nopeammin. Tämäkin 2-vuotias lapsi joka kuoli oli saanut rokotteen viikko sitten ja sairastunut tautiin vasta rokotteen jälkeen tällä viikolla.


Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen johtaja Pekka Puska

2-viikkoa sitten suomen hyvinvoinnin ja terveyden hyvinvoinnin laitoksen johtaja Pekka Puska uhkaili että "rokotevastainen liike voi joutua vastuuseen".

Erityisesti kansalaisjärestö rokotusinfo.fi on suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä WHO:n monopolin suuri uhka sikainfluenssa-bioterrorismin keskellä.

Rokotusinfo ry on viiden pienen lapsen vanhemman hallinnoima yhdistys joka haluaa jakaa rokotteista kriittistä tietoa. Yksi yhdistyksen vapaaehtoisista ja hallituksen puheenjohtaja Jyrki Kuoppala sanoo, ettei kukaan yhdistyksen toimintaa pyörittävistä ole lääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen, mutta he jakavat tietoa, jonka muut tahot - esimerkiksi maailman terveysjärjestö WHO - ovat alun perin tuoneet julki.

Alun perin yhdistys halusi jakaa rokotteista tietoa nimenomaan lapsiperheille. Sikainfluenssan myötä kohderyhmä on laajentunut.

Sikainfluenssarokotuskeskustelun myötä Rokotusinfon tiedotteet ja haastattelut menevät läpi useissa valtakunnallisissa medioissa ja yhdistyksen nettisivujen kävijämäärä on yhdistyksen mukaan kymmenkertaistunut.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Kuoppala ei näe, että yhdistys käyttäisi sananvaltaa mitenkään poikkeuksellisesti.

- Me olemme kansalaisjärjestö ja välitämme tietoa, se on meidän tehtävämme, hän sanoo.



Tiesitkö vielä että suomen terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) suurin rahoittaja on GlaxoSmithKline jolta myös tilattiin nämä pandemrix sikainfluenssarokotteet. Joten ei yhtään ihmeellistä että terveyden ja hyvinvoinnin laitos lobbaa kadulla mainoskylttejä myöten "SIKAINFLUENSSAROKOTE ON TURVALLINEN".



Vielä tästä propagandasta hieman tarkemmin. Sehän on valheita toisteltuna useaan kertaan mediassa. Menneinä vuosina 2001 illujen lavastamien 9/11 terrori-iskujen jälkeen lehdissä alkoi esiintyä tuhansia kertoja toistettuja sanoja = terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet, terrorismi, terrorismi, terrosistit, terrorisien, terroristi, terrorisminvastainen sota, joukkotuhoaseet...

Ja kun tällaista informaatiota sumputetaan ihmisten joukkotietoisuuden mieleen se jää sinne tyhmimmänkin kadunmiehen alitajuntaan.

Nyt taas on mediassa käynnissä sama juttu paitsi että tämän terrorismi-sanan tilalle on tuotu sikainfluenssa... Sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssa, sikainfluenssarokote, kuoli sikainfluenssaan, sairastui sikainfluenssan, sikainfluenssa, sikainfluenssan, sikainfluenssa...

ja sitä tykitetään nyt televisiossa, sanomalehdissä, naistenlehdissä, internetissä jne. Ja päämotiivi on saada ihmisiin vaikuttamaan psykologinen pelko joka ajaa heidät tämän pelon avulla ottamaan tappavat rokotteet jotta illujen projekti väestön vähennyksestä saadaan onnistumaan.