http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 15, 2012

Obama teeskenteli itkevänsä lehdistötilaisuudessa



Yhdysvaltain presidentti Barack Obama piti tiedotustilaisuuden lehdistölle koskien Connecticutissa sattuneiden kouluammuskelujen johdosta. Hän teeskenteli puheensa aikana useaan otteeseen kyynelehtivänsä ja suoritus oli suorastaan hävyttömän härski. Sillä kun tuon videon katsoo esim. tuolla tarkimmalla laadulla, niin huomaa että ei hän siinä videolla edes itke ollenkaan.



Nämä kylmät globalistit eivät oikeasti tunne minkäänlaista sääliä tai myötätuntoa näiden Connecticutissa murhattujen lasten tai heidän omaisten puolesta. Sillä koko valtaeliitin kärki koostuu täysin mitä toinen toistaan iljettävimmistä psykopaateista. Myös lasten uhraaminen erilaisissa riiteissä kuuluu tämän illuminati-eliitin toimintaan kaikkine verenjuonteineen.

Illuminatin kaikki korporaatioiden globalistit ovat nyt todennäköisesti tämän lavastetun verilöylyn kustannuksella nyt viemässä lopullisesti koko Yhdysvaltain kansalta oikeudet käsiaseisiin ja se ei tule tapahtumaan helposti. Sillä USA:n kansa ei tule luopumaan aseistaan ilman taistelua ja tässä puhutaan nyt ihan sisällissodasta jo kun tilanne pääsee sinne asti vielä kehittymään.