http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, kesäkuuta 18, 2013

NSA vastasi kohuun tutulla jenkki terrorismipropagandalla



Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA (National Security Agency) ei jäänyt aikailemaan viimeaikaisimman urkintakohun kanssa, vaan löi tiskiin mediassa tuttua jenkkien terrorismipropagandaa. Nyt keksittiin sellainen juttu, että FBI oli juuri valvonnallaan paljastanut terroristisuunnitelmia Yhdysvalloissa ja ulkomailla.

Terrorismin kohteina ilmoitettiin olleen mm. New Yorkin metro sekä pörssi.

On kovin merkillistä, että miten sama pulju (NSA), joka on edellisellä viikolla jäänyt kiinni koko maailmanväestöön kohdistuneista laajoista tele ja data-urkinnoista onkin nyt ilmoittamassa, että mitenkä he ovat taas suojelleet maailman kansalaisia ja heidän turvallisuuttaan. Vaikka koko ajan ovat kytänneet vaikka ketä tämän pyörittämänsä maailman suurimman ja vaikutusvaltaisimman vakoiluorganisaationsa takaa.



Tämä NSA:n äsken pudottama propaganda-aalto on vain merkki yhä kiristyneestä informaationsodankäynnistä ja siinä leikissä tämä Yhdysvalloista johdettu infosota kohdistuu yhä enemmän jokaisen meidän tavallisen kaduntallaajan arkeen. Ainoa vaan, että nämä NSA:nkin paljastus-uutiset haluttaisiin nyt kohdistaa meille niin, että jokainen meistä hyväksyisi tämän maailmanlaajuisen tele ja interneturkinnan myös jatkossa, sillä euroopan unionista kun ollaan parhaillaan leipomassa samanlaista fasistista amerikan Yhdysvaltojen tyylistä poliisivaltiota, jonka sotilaallinen johto tulee keskitymään NATO:n osastolle ja juuri tästä NATO:sta oli myös äskettäin puhetta kultarannassa käydyssä EU-keskustelutilaisuudessa, jota johti Suomen presidentti Sauli Niinistö. Siellä Niinistö yritti puolustella Suomen NATO-jäsenyyttä esittämällä, että NATO torjuisi Suomeen kohdistuneita kyberuhkia.



Tavallinen kaduntallaaja ei vain oikein tiedä, että mitkä nämä kyberuhat oikeasti ovat, kun tällaisen blogin kirjoittaminen myös luetaan sellaisiin kuuluviksi, koska nämä monet maailmanlaajuisesti salatut asiat eivät saisi levitä netissä minnekään ja sen kanssa valtaeliitti kamppailee koko ajan yhä enemmissä määrin ja Yhdysvaltain Pentagonin propagandaosasto painaa koko ajan kellon ympäri pitkää päivää, jotta voisi lypsää lisää sota/terrorismipropagandaa maailmanmedian eetteriin.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201306180174143_ul.shtml
http://yle.fi/uutiset/niinisto_nato_voisi_suojella_kyberuhalta/6693285