http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 20, 2015

Jean-Marie Le Pen: Ranskan terrori-iskujen takana ovat läntiset tiedustelupalvelut

 

Ranskalainen veteraanipoliitikko Jean-Marie Le Pen heitti oikein kunnon annoksen löylyä sanomalla julkisesti, että Ranskan Charlie Hebdon terrori-iskujen takana olivat läntiset tiedustelupalvelut. Tämä sai aikaan keskustelua ranskan mediassa.

Le Pen oli myös antanut haastattelun Venäjän Pravdalle ja todennut, että myös Yhdysvalloilla saattoi olla jotain tekemistä Ranskan terrori-iskujen kanssa.

Vain totuus pystyy taistelemaan tätä rikollista maailmanhallintoa vastaan ja kun Le Penin kaltaiset poliitikot uskaltavat nyt kertoa totuuden. Niin tämä sysää tämän rikollisen ja sionistisen valtaeliitin suuntaan kohta niin suuret paineet, että tältä Illuminatilta lähtee pian valta pois. 

Sionismi tulee siinä vaiheessa tiensä päähän, kun maailmanrauha toteutuu lopullisessa mittakaavassa ja se tulee olemaan miltei kokonaan kiinni erään Israel nimisen valtion suunnanmuutoksesta. Heidän on yksinkertaisesti opeteltava olemaan käyttämättä ohjuksia ja valtionterrorismia, jotta saisivat tahtonsa läpi maailmalla.

 

Lähde: http://www.independent.co.uk/news/world/europe/paris-attacks-jeanmarie-le-pen-says-french-terror-attacks-were-work-of-western-intelligence-9985047.html