http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 16, 2015

Soros rahoitti Fergusonin mellakoita 33 miljoonalla dollarilla



Suursijoittaja George Soros on jäänyt housut kintuissa kiinni Fergusonin mellakoiden päärahoittajana. Hän sijoitti näihin tummaihoisten amerikkalaisväestön mellakoihin peräti 33 miljoonaa dollaria. 


Yksi näistä mielenosoittajista jopa uskaltautui puhumaan kameralle. Hän kertoi, että nämä mellakat ovat tarkoituksellisesti järjestettyjä ja niiden tavoitteena on luoda poikkeustila (martial law) useisiin USA:n suurkaupunkeihin.  

Tämä Sorosin rahoitus kyllä paljastaa hyvin paljon sitä, että miten paljon  valtaeliitti on jo joutunut liemeen, kun täytyy alkaa useilla miljoonilla järjestelemään mellakoita jenkkeihin. Fergusonin mellakat alkoivat siitä, kun poliisi surmasi aseettoman mustan miehen. Sen jälkeen Sorosin maksamat tahot lähtivät riehumaan kaduille.



Tämä huijaripankkiirien Illuminati turvautuu enää poliisiin ja armeijaan. Ajatella ja sitten kun saadaan molemmat lakkautettua niin eliitti menettää valtansa kokonaan. Se toteutuu heti kun ihmiset lakkaavat uskomaan näihin väkivaltakoneistoihin. Arneijan ja poliisivoimien voima perustuu sille illuusiolle, että he pitäisivät ihmiset turvassa ja siksi Mossad/CIA/Mi5/NATO laitetaan lavastamaan terrori-iskuja, jotta saataisiin kansakunnat pelkäämään. Jotta sitten voitaisiin asettaa armeijalle lisää valtuuksia riisua valtioiden ihmisten perusoikeuksia. 



Poliisivaltio ei tule koskaan onnistumaan täällä skandinaviassa, vaikka kokoomusnatsit sitä niin hartaasti toivovatkin. Kokoomus jopa otti puheeksi 2010 vuoden puoluekokouksessa, että Suomeen pitäisi saada perustettua kodinturvajoukot. 

Puotilan Kokoomuksen toimintaohjelmassa nämä Suomen sisäiset jugend kodinturvajoukot on jo listattu:

  • Kriisiaikana tehtävinä olisivat mm:
    • suojata ja osallistua armeijan ruoka-, ammus-, lääkintä-, polttoaine- ja vaatehuoltoon (monet ammatit soveltuvat sinällään huoltoon, vain organisaatio ja osa tarvittavasta välineistöstä tulisivat järjestöltä)
    • vartioida sotavankeja tai organisoida karanteenialueita
    • erikoistua pioneeriaselajiin ja sen tukemiseen
    • järjestää paikalliset sissiosastot esim. metsästysseuroista (aseetkin olisivat valmiina kotona)


Kokoomus on suunnitellut jo etukäteen Suomeen vankileirejä kriisin ajoille. Olisi ehkä jo viimein tässä vaiheessa järkevää avata silmät ja huomata, että mitkä tahot Suomea tällä hetkellä johtaa. Sillä Kokoomus/RKP:n ideologia on peräisin Natsi-Suomen ajoilta.


Lähteet: http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/14/george-soros-funds-ferguson-protests-hopes-to-spur/