http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, elokuuta 13, 2017

Syöpä poliittisten vihollisten eliminoinnissa


Viime vuosina on menehtynyt syöpään lukuisia tunnettujakin henkilöitä, jotka uskalsivat toimia esimerkillisellä tavalla ajaen mm. EU eroa sekä paljastaen näitä muita valtaeliitin kannalta kiusallisia asioita. 

Rauni-Leena Luukanen-Kilde menehtyi Vaasalaisessa sairaalassa vuoden 2015 alussa nopeasti levinneeseen syöpään.  Häntä tosin oli ennen tätä useita vuorokausia kidutettu mikroaaltoaseilla. Hänen kolleegansa Magnus Olsson todisti tämän.



Nyt tämän vuoden aikana selvisi että Rauni-Leenan kanssa yhteistyötä kansainvälisissä konferensseissa tehnyt ruotsalainen Magnus Olsson on sairastunut syöpään. 



Nyt vielä selvisi että kuinka MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinilla on todettu vakava 4-asteen syöpä.



Tänä vuonna myös kuoli Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Antti Pesonen vatsasyöpään. 


Venezuelan entinen presidentti Hugo Chávez nähtiin myös tälle globalistista maailman piilovaltaa ylläpitävälle eliitille uhaksi ja hänestä hankkiuduttiin myös eroon. Koska myös Chávez sairastui syöpään johon myöhemmin menehtyi vuonna 2013. 


CIA:lla pitkä kokemus syövän aiheuttamisesta poliittisissa salamurhissa

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on pitkä kokemus syövän kehittämisessä poliittisten salamurhien yhteydessä. Tästä pidettiin ihan vuonna 1975 USA:n Church Komiteassa julkinen kuuleminen.

Sillä jo vuonna 1931 oli patologi Cornelius Rhoads tehnyt kokeita Rockefeller Institutessa testaten Puerto Ricolaisiin koehenkilöihin, että saatiinko ihmiseen aiheutettua syöpä. Koehenkilöistä lopulta peräti 13 kuolivat. 

Entinen MI6:n agentti Richard Tomlinson kertoi aikanaan toimittajille kuinka hän oli vuonna 1992 nähnyt dokumentteja, joissa väitettiin mm. että entinen Jugoslavian presidentti Milosevic suunniteltiin murhaavan lavastetussa auto-onnettomuudessa. Samalla tavalla myös prinsessa Diana murhattiin.

Syövästä tuli poliittinen ase

CIA:lla sekä britannian tiedustelupalvelulla alkoi jo 70-luvulla olla laajempia keinoja ns. elektroniseen sodankäyntiin. 

Mutta 80-luvulle tultaessa alkoivat myös yleistymään myös vieläkin nykyään vähemmän tunnetut mikroaaltoaseet (directed-energy weapon).


Mikroaaltoaseista voi lähteä jopa 800 W teho, joka tuntuu iholla todella polttavana pistelynä. Jolloin tällaisen kohteeksi joutuminen tarkoittaa puhdasta kidutusta.

Mutta koska vieläkään julkisesti eri maiden armeijat eivät näistä vehkeistä puhu mitään, koska ne toimivat länsimaisten tiedustelupalveluiden sisällä salaisesti.

Rauni-Leena Luukanen-Kilde sekä ruotsalainen Magnus Olsson kävivät 2014 syksyllä tapaamassa EU:n parlamentissa euroedustajia puhuen tämän elektronisen sodankäynnin lopettamisesta. Sillä lukuisia ihmisiä oli jo joutunut sen kohteeksi.  


Lopulta CIA:n teknologinen kehitys mikroaaltoaseissa saavutti jo sen huipun, että syövästä tuli poliittinen ase jota nämä tiedustelupalvelut käyttävät yrittäessä hiljentää tämän globalistien eliitin poliittiset vastustajat pois uhkaamasta heidän valtaansa.


Mutta koska Rockefeller Instituten kaltaisilla yhdistyksillä on pohjaton miljardirahoitus taustallaan, niin tästä johtuu se että miksi mm. Gang Stalking/Targetted Individuals hanke on viety CIA:lla jo näin pitkälle. 

Sillä huhujen mukaan jo yli 30 000 000 ihmistä maailmalla ovat tämän CIA:n vetämän toimintaohjelman sisällä targetteja. 

Se on tolkuttoman suuri määrä ihmisiä tämä 30 miljoonaa, joita kaikkia yritetään ihan myös tappaa muka valtiollisen turvallisuuden vaarantamisesta. Vaikka nämä ihmiset ovat usein poikkeuksellisen älykkäämpiä kuin muut keskivertoihmiset.

Kaikki tämä yksityishenkilöiden ahdistelu, seuranta, vainoaminen on seurausta tämän n. 8500 globalistin ylimielisyydestä sekä vainoharhaisuudesta. 

Se että heillä on käytännössä miltei kaikki tämän planeetan varat käytössään, niin se on saanut heidät sokaistumaan tuosta valta-asemasta.

Mutta koska kyse on vielä Babylonian aikaisesta kultista johon kuuluvat edelleen nämä lapsien uhrausrituaalit, joita nämä kyseisen klubin jäsenet tekevät salaisesti.

Molok rituaalit kuuluvat Illuminatin lapsiuhrausrituaaleihin ja näitä tehdään edelleen mm. Bohemian Grovessa.

Lähteet: http://www.globalresearch.ca/cia-targeted-assassinations-by-induced-heart-attack-and-cancer/5326382

http://presscore.ca/political-assassination-by-cancer-or-induced-heart-attack  

https://www.youtube.com/watch?v=cIa0Xi6DG1g